PREDNOSTI

U cilju pružanja najboljih proizvoda našim klijentima, Europapier je uspostavio dugoročne strateške partnerske odnose s vodećim proizvođačima u Europi i inozemstvu. Ova partnerstva temelje se na uzajamnom povjerenju i suradnji.

Dobavljači imaju korist od:
-naše politike strateške povezanosti,
 - široke palete proizvoda,
 -inovativnih proizvoda vrhunske kvalitete
-poštene, dobro upravljane dugoročne cjenovne politike

ŠTO RADIMO

Europapier Grupa provodi odnose s najboljim tvrtkama različitih veličina i podrijetla iz zemalja širom svijeta. S pažnjom odabiremo svoje dobavljače kako bismo osigurali da su oni u skladu s našom strategijom branda i ciljevima rasta. Budući da nam je cilj razviti dugotrajna partnerstva, posebno je važno da dobavljači nisu samo komercijalno atraktivni i financijski jaki, nego da oni pružaju najvišu kvalitetu te zadovoljavaju standarde ekološke odgovornosti Europapiera. Naše opredjeljenje za raznoliku bazu dobavljača dovodi do povećane inovativnosti i presudnog uvida u potrebe lokalnih tržišta - prednosti koje smo u mogućnosti prenijeti na naše kupce.

ŠTO NUDIMO

Strateški savezi s vodećim europskim dobavljačima i proizvođačima su neke od glavnih prednosti Europapiera. Naš dugotrajan tržišni uspjeh i jasno komunicirani dugoročni ciljevi čine Europapier najboljom adresom za proizvođače koji su voljni ponuditi svoje inovativne proizvode na tržištima u Austriji i srednjoj i istočnoj Europi. Dobavljači Grupe uživaju u povlaštenom tretmanu i pristupu prodajnoj snazi Europapiera i godinama iskustva u industriji. Budući da su nam naši partneri vrlo važni i vrijedni, nudimo i rani angažman za nove prilike  te smo odani transparentnoj i otvorenoj komunikaciji kako bi se omogućio učinkovit i obostran korisni poslovni razvoj.