EKOLOŠKA ODGOVORNOST

Kao vodeći trgovac papira srednje i istočne Europe, Europapier ima neprijepornu odgovornost prema okolišu te rado prihvaćamo taj izazov. Tijekom posljednjih nekoliko godina, neprestano povećavamo našu suradnju s certificiranim tvornicama papira, podržavajući i potičući održivi razvoj. Jedna od naših opredjeljenja je poslovati kao zelena (ekološki osviještena) tvrtka što nas čini ključnim trgovcem papirom u smislu ekoloških papira.

Izvanredan razvoj za trgovca papira na tržištima srednje i istočne Europe.
Europapier se zalaže za zeleniji i bolji okoliš. To je temelj na kojem odabiremo naše proizvode, a to je također način na koji biramo partnere. Pozitivni učinci su već vidljivi. Želite li znati više o tome? Slobodno se obratite našem voditelju zaštite okoliša, ili bilo kojem od naših domaćih stručnjaka s pitanjima ili prijedlozima.

Sretni smo da vam možemo pomoći i uvijek smo spremni da vas saslušamo!

FSC® (FSC C017326) 

PEFCTM (PEFC/06-37-03)

POLITIKA KVALITETE.pdf

 

 

Da li želite da saznate više o tome? Ne oklijevajte da stupite u kontakt sa našim rukovodiocem za zaštitu životne sredine ili bilo kojim od naših lokalnih stručnjaka i da postavite pitanja ili da date sugestije. Biće nam drago da pomognemo i rado ćemo saslušati prijedloge!

general.fill-captcha