DESIGN&PAPER – 10 godina inspiracije

DESIGN&PAPER – 10 godina inspiracije

DESIGN&PAPER – blog  zaživio je 2012. godine kao inicijativa Europapier Grupe, a njene Design kolekcije na području Srednje i Istočne Europe. Posvećeni  svojim klijentima i partnerima  da uvijek pruže najbolju podršku, kako bi oživjeli  njihove  projekte, Europapier je pouzdan i cijenjen pratitelj mnogih profesionalaca u dizajnerskoj i papirnoj industriji. 

 Vjerujemo da život projekta ne završava proizvodnjom Na Design&Paperu  bogu slavimo važnost rada! Naš je cilj inspirirati  i  educirati čitatelje predstavljajući talentirana djela u jednoj od naših 9 kategorija: Papir+Tisak , Umjetnost  +Ilustracija , Tipografija  , Novosti + događaji, Brendiranje+Pakiranje, Izdavaštvo , Uradi sam . 

Ova  obljetnica   bila je inspiracija za  vizual naše kampanje ¨10 godina inspiracije ¨, koja je jubilej boja i oblika, kao i privremeno osvježavanje našeg logotipa – koji će se u ovom obliku prikazivati sljedećih godinu dana.

Proslavite 10 godina Design & Paper  prisjećajući se kako je sve počelo

Od prvog objavljenog blog članka  na Design & Paperu u prosincu 2012. godine, objavili  smo preko 1400 članaka različite tematike  od  najnovijih trendova u segmentu pakiranja i brendiranja do  izdavačkih projekata, te trendova i događaja dizajnerske i papirne industrije do novih tehnika tiska i završnih obrada.

No, kako se bližimo kraju godine, kada ćemo službeno proslaviti 10 godina postojanja, obilježavamo desetljeće kreativnosti, inspiracije i strasti koje smo imali zadovoljstvo podijeliti s vama, našom zajednicom ljubitelja papira i dizajna. Dakle, prije nego što pogledamo u budućnost, vrijeme je da proslavimo našu prošlost malim putovanjem  kroz sjećanja.

Pridružite nam se u otkrivanju nekih od naših najpopularnijih tema i favorita čitatelja, kao i nekoliko osobnih vrhunaca tijekom godina. Uključen je jedan od naših prvih "uradi sam" projekata, prekrasne knjige o umjetnosti  koje su prkosile svijetu izdavaštva i trenutak kada je Design & Paper dobio svoju prvu preobrazbu.

Upoznajte ljude koji stoje iza dizajna i papira

Iza gotovo svakog uspješnog pothvata krije se uspješan tim . To se jednako odnosi na radno mjesto, profesionalni sport, i u ovom slučaju  Design & Paper blog .

Iza ovog projekta  su  tri osobe  koje  doprinose procesu na  jedinstven način. Svojim individualnim snagama i strastima dijelimo zajednički cilj da vam donesemo najbolji sadržaj i naravno dijelimo ljubav prema dizajnu i papiru. Brojni ljudi i profesionalci u industriji tijekom godina pridonijeli su stvaranju  Design & Paper bloga  ali najveću ulogu ima ovaj tročlani tim .

 Bitna nam je Vaša povratna informacija - kratka anketa

Voljeli bismo čuti vaša razmišljanja o stvarima koje smo radili u prošlosti i o tome što očekujete po u budućnosti, tako da vam možemo nastaviti donositi najbolji mogući sadržaj. Vaš uvid i mišljenja kao naše publike su nam najvažniji, jer ne bismo bili ovdje i radili ovo bez vas.

Anketa je kratka i trebat će samo nekoliko minuta da odgovori. Nećemo tražiti vaše osobne podatke,  anketa je anonimna.  Unaprijed hvala što ste odvojili vrijeme . valuable insight.