Europapier predstavlja 7 izdanje dizajn kolekcije 2023 !

 

 

Dobrodošli u čaroban svijet  dizajn papira !

Dizajn papiri su fascinantan i čaroban svijet u kojem se kreativnost, inovativnost i rješavanje problema spajaju kako bi stvorili lijepe i funkcionalne proizvode za tisak.
Svaki brend papira iza sebe ima svoju jedinstvenu priču. Svake dvije godine, Europapier proširuje tu priču u novu Dizajn  kolekciju  – koja uključuje sve naše najnovije asortimane, pažljivo odabrane u skladu s tržišnim inovacijama i  razvojem industrije.

Dizajn kolekcija služi kao ključni alat u dizajnerskom procesu kreativaca, pomažući da njihove ideje ožive, poboljšaju njihove koncepte i komuniciraju svoju viziju sa svijetom.
Sedmo izdanje prikazuje više od 90 brendova, uz mnoga proširenja asortimana, donosi i pet potpuno novih asortimana papira. I u ovoj ediciji posebno mjesto zauzima naš izbor Eko papira, koji stalno proširujemo i usavršavamo. A uz naš novi logotip Eco Papers, ovo je prva kolekcija u kojoj smo također istaknuli  Cradle to Cradle® Certified  brendove.

Dizajn kolekcija 2023 nadmašuje svoje ionako značajne prethodnike u složenosti i prikazuje naše najopsežnije izdanje do sada.